Amazonas

naslovna_clanak

 

S djelovanjem u više od 40 zemalja diljem svijeta, AMAZONAS® je najveća veletrgovina nosiljki i popratnog asortimana u Njemačkoj, te jedan od vodećih proizvođača nosiljki za bebe i djecu u svijetu. Većina AMAZONAS proizvoda izrađena je u Brazilu, gdje je velik dio znanja i običaja o starosjediocima južne i sjeverne Amerike primjenjen na svakodnevni život suvremenog društva.

Uz njihov asortiman tradicionalnih nosiljki za bebe, linija proizvoda AMAZONAS Baby World namijenjena bebama i djeci također je postigla veliki uspijeh sa svojim asortimanom različitih nosiljki, dječjih sjedalica i nosača za nosiljke.

2

Svi AMAZONAS proizvodi su eko-testirani, što garantira da ne sadrže AZO bojila, teške metale, nisu alergeni, ne sadrže formaldehid, omekšivače, imaju nisku gorivost, a sve AMAZONAS nosiljke zadovoljavaju medicinske zahtjeve ispravnog nošenja.

1A   1B   1C

2A   2B   2C

3A   3B   3C

4A   4B   4C

 

Za zdrav razvoj vašeg djeteta!
www.amazonas.eu

GENERALNE INFORMACIJE

AMAZONAS® je najveća veletrgovina nosiljki i popratnog asortimana u Njemačkoj, te jedan od vodećih proizvođača nosiljki za bebe i djecu u svijetu s djelovanjem u više od 40 zemalja diljem svijeta.