Aroma

S više od 90 godina iskustva u proizvodnji boja za kosu, AROMA je proizvođač koji udovoljava svim internacionalnim standardima u proizvodnji kozmetičkih proizvoda.

Trajne boje za kosu u asortimanu proizvođača AROMA odlikuju se kvalitetom i pristupačnom cijenom.
AROMA COLOR nudi cijelu paletu boja za kosu s kojima zadovoljava visoka očekivanja svojih kupaca. Tijekom godina žene su se uvjerile u dokazanu kvalitetu AROMA COLOR branda. Boje su razvijene u skladu s EU regulacijama i prošle su testove kvalitete u certificiranim europskim istraživačkim laboratorijima. Sadrže prirodni hranjivi kompleks obogaćen uljem jojobe i aloe verom koja pruža vašoj kosi vitalnost i sjaj. AROMA COLOR je dugotrajna boja za kosu koja osigurava vašoj kosi zdravlje zahvaljujući posebno razvijenoj formuli s inovativnim sastojkom Softcutol®.

Svako pakiranje AROMA COLOR boje sadrži:
Tubu s bojom – 45ml
Bočicu hidrogena – 45ml
Regenerator u vrećici – 15ml
Rukavice
Upute za nanošenje

Bojanje kose s AROMA COLOR daje vam :
• dugotrajnu, sjajnu i živu boju
• potpuno prekrivanje sijedih
• zdravu i vitalnu kosu.

Temeljem sjajnih prodajnih rezultata i velikog broja zadovoljnih klijenata AROMA COLOR boja za kosu, AROMA je razvila novu liniju AROMA INTENSE.

AROMA INTENSE je postojana boja za kosu sa 100%-tnim pokrivanjem sijede kose, intenzivnom bojom i visokim sjajem, stvorena baš na zahtjev kupaca. Aktivni sastojci pružaju dublje prodiranje pigmenata u kosu te izuzetnu njegu tijekom nanošenja boje.
Regenerator s visokim sjajem koji dodatno učvršćuje boju sadrži prirodni kompleks hidratantnih sastojaka, antioksidansa, vitamina, minerala i voćnih kiselina prikladnih za vašu kosu.
Spoj idealnih sastojaka dubinski njeguje vašu kosu čineći ju mekom, podatnom i jednostavnom za održavanje. Med kosu dodatno obnavlja čineći ju mekšom i živom, dok badem pruža svilenkasti sjaj i vitalnost. Krajnji rezultat bojenja ovisi o prirodnoj ili postojećoj boji vaše kose. Postojanost boje može trajati i duže, ovisno o trenutnom stanju, kao i tipu vaše kose.

Pakiranje sadrži:
Kremu za bojanje kose u tubi 50ml
Emulziju za razvijanje boje 50ml
Fiksir boje 30ml
Zaštitne rukavice
Upute za nanošenje

Zašto izabrati baš AROMA INTENSE boju za kosu?
AROMA INTENSE je:
• Kvalitetan proizvod po povoljnoj cijeni
• Nudi paletu od 18 modernih nijansi
• Sinonim za potpunu njegu
• Zasnovana na iskustvu i tradiciji dugogodišnjeg laboratorija AROMA

www.aroma.bg/en

 

 

 

 

GENERALNE INFORMACIJE

S više od 90 godina iskustva u proizvodnji boja za kosu, AROMA je proizvođač koji udovoljava svim internacionalnim standardima u proizvodnji kozmetičkih proizvoda. AROMA COLOR nudi cijelu paletu boja za kosu s kojima zadovoljava visoka očekivanja svojih kupaca. Prateći potrebe rastućeg tržišta, Aroma razvija novi brend boja za kosu AROMA INTENSE. AROMA COLOR i AROMA INTENSE visokokvalitetne su boje za kosu s pristupačnom cijenom koje prate trendove 21. stoljeća.