Baby Nova

Baby Nova je vrhunska njemačka robna marka tvrtke NOVATEX GmbH, proizvođača visokokvalitetnih dječjih bočica, duda varalica i igrački, koja desetljećima izrađuje vrhunske i inovativne proizvode za bebe. Kvaliteta materijala koje koriste im je prioritet, a potrošači i kupci su u fokusu svakodnevnog rada.

Svaki proizvod je izrađen od najkvalitetnijeg materijala koje je donijelo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji. Njihovi proizvodi imaju karakteristike kao što su “Bisphenol-A-free” i “Toothfriendly”.

U svoj program uvode inovativne proizvode koji pridonose sigurnom i bezbrižnom razvoju djece te zadovoljavaju najnovije znanstvene spoznaje.

Baby Nova linija bočica nudi bočice s mnoštvom svježih i šarenih dekoracija i jedinstvenih motiva. Proizvodi koji ne sadrže Bisfenol-A označeni su kao ”Bisphenol-A-free” BPA free. Iz programa Baby Nova proizvoda posebno ističemo preporučenu ortodontsku dudu varalicu DENTISTAR, razvijenu u bliskoj suradnji s vodećim stomatološkim profesionalcima, dr. Brockhausu i prof. dr. Hinzu, a koja je u skladu s najnovijim dostignućima. Zbog svog posebnog oblika duda varalica Dentistar ima smanjen pritisak na vilicu i zube za 90% u odnosu na uobičajene dude varalice. Ono što izdvaja Dentistar od drugih duda varalica je potpuno novi oblik sisača. Ima izuzetno tanak pregib na sisaču te integriranu udubinu s donje strane koja ostavlja jeziku dovoljno prostora pružajući nježan i umirujući osjećaj ugode.

Dentistar je potvrđen od strane dugogodišnje studije sveučilišta Witten/Herdecke u Njemačkoj, a njemačko stomatološka – zdravstvena kampanja „Aktion zahnfreundlich“ e. V“ nagradila je Dentistar nazivom prve dude varalice u svijetu koja je dobila naziv „ toothfriendly“ (prikladno zubima).

Dentistar je dostupan u dvije veličine, u latexu i silikonu, u raznim trendi bojama i dizajnima. Napravljena je od visokokvalitetnog polipropilena (PP) koji je čini vrlo laganom i bez Bisfenola-A (BPA free). Duda varalica Dentistar u skladu je s europskim standardom EN 1400.

Veličina 1 – do pojave prvih zubića (ova veličina se koristi dok prvi zub ne izraste potpuno).
Veličina 2 – od prvih zubi nadalje (pričekajte dok prvi zub naraste potpuno prije nego što se prebacite na veličinu 2).

S Dentistarom, NOVATEX GmbH predstavlja prvu svjetsku dudu varalicu koja smanjuje rizik stomatoloških nepravilnosti i koju roditelji mogu dati svojoj djeci bez bojazni.

www.baby-nova.de

GENERALNE INFORMACIJE

Baby Nova je vrhunska njemačka robna marka tvrtke NOVATEX GmbH, proizvođača visokokvalitetnih dječjih bočica, duda varalica i igrački koja desetljećima izrađuje vrhunske i inovativne proizvode za bebe. Kvaliteta materijala koje koriste im je prioritet, a potrošači i kupci su u fokusu svakodnevnog rada.

Interaktivna brošura

Pregledaj katalog:

cover

preuzmi-pdf

 

cover

preuzmi-pdf

 

Certifikat ISO 9001:2008

certifikat-novatex1