Baby Nova

Baby Nova je vrhunska njemačka robna marka tvrtke NOVATEX GmbH, proizvođača visokokvalitetnih dječjih bočica, duda varalica i igrački, koja desetljećima izrađuje vrhunske i inovativne proizvode za bebe. Kvaliteta materijala koje koriste im je prioritet, a potrošači i kupci su u fokusu svakodnevnog rada.

Samo najbolje i najzdravije za Vaše dijete od samog početka..

Svaki proizvod je izrađen od najkvalitetnijeg materijala koje je donijelo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji. Njihovi proizvodi imaju karakteristike kao što su “Bisphenol-A-free” i “Toothfriendly”.

U svoj program uvode inovativne proizvode koji pridonose sigurnom i bezbrižnom razvoju djece te zadovoljavaju najnovije znanstvene spoznaje.

Baby Nova linija bočica nudi bočice s mnoštvom svježih i šarenih dekoracija i jedinstvenih motiva.
• Baby-Nova staklena bočica može se koristiti za hranjenje od bebina rođenja, izvrsna je za roditelje koji žele visoko – higijenski proizvod. Staklene bočice su otporne na otkuhavanje i pranje u perilici posuđa. Ako se pravilno koriste, dugotrajne su i neće apsorbirati neugodne mirise i neće promijeniti boju od tekućina poput čaja ili soka.
• Plastična bočica je izrađena od visokokvalitetnog polipropilena (PP) – što je čini vrlo laganom, čvrstom .Ne sadrže Bisfenol A (BPA free) i u skladu su s europskom standardom EN14350.

www.baby-nova.de

GENERALNE INFORMACIJE

Baby Nova je vrhunska njemačka robna marka tvrtke NOVATEX GmbH, proizvođača visokokvalitetnih dječjih bočica, duda varalica i igrački koja desetljećima izrađuje vrhunske i inovativne proizvode za bebe. Kvaliteta materijala koje koriste im je prioritet, a potrošači i kupci su u fokusu svakodnevnog rada.

Interaktivna brošura

Pregledaj katalog:

cover

preuzmi-pdf

Certifikat ISO 9001:2008

certifikat-novatex1