Chanteclair

web_grupna_Chanteclair1

Chanteclair je povijesni brend koji je stvoren u dvadesetom stoljeću u Marseilleu, kada je majstor za sapune Monsieur Auguste Roustan patentirao formulu na temelju prirodnih sastojaka za proizvodnju poznatog sapuna Marseille. Najinovativniji deterđenti stvoreni su u skladu s najnovijim tehnologijama proizvodnje, izuzetno visokih performansi te su u stanju zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe tržišta.

Kvaliteta, originalnost i učinkovitost karakteristike su brenda Chanteclair. Filizofija Chanteclair: „Chanteclair brand čine samo visokokvalitetni proizvodi koji su rezultat konstantnog tehnološkog istraživanja. Zadovoljavamo visoke standarde proizvodnje s iznimnim osjećajem odgovornosti prema ljudima i okolišu.“ Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 i sustav upravljanja okolišem ISO 14001 potvrđuju izvrsnost branda.

Chanteclair Univerzalno sredstvo za odmašćivanje višenamjensko je sredstvo za čišćenje i odmašćivanje raznovrsnih tvrdih površina poput keramičkih, metalnih, plastičnih pa čak i tkanina. Njegova učinkovita formula pogodna je za kućanstvo i profesionalno čišćenje (oprema za proizvodnju, automobil, motocikl, bicikl). Temeljito čisti kuhinje, peći, nape, roštilj, posuđe, podove, grilje, mehaničke dijelove, zupčanike, čelične materijale i tkanine. Vrlo je učinkovit u odstranjivanju masnih i uljanih mrlja te je također pogodan za odstranjivanje mrlja prije pranja rublja. Supermoćan proizvod za sve vrste prljavština.
Dostupno pakiranje: sprej 625ml
Mirisi: Marseille, Lavanda i Limun

Chanteclair ekološki hipoalergeni odmašćivač

Chanteclair je stvorio i Eco-frendly liniju deterdženata koji kombiniraju visoku učinkovitost čišćenja sa smanjenim utjecajem na okoliš. 100% biorazgradivi aktivni sastojci biljnog podrijetla iz obnovljivih izvora. Dermatološki testirano, miris bez alergena.
Dostupno pakiranje: sprej,625ml
Miris eteričnih ulja

www.chanteclair.it

GENERALNE INFORMACIJE

Chanteclair je povijesni brend koji je stvoren u dvadesetom stoljeću u Marseilleu, kada je majstor za sapune Monsieur Auguste Roustan patentirao formulu na temelju prirodnih sastojaka za proizvodnju poznatog sapuna Marseille. Najinovativniji deterđenti stvoreni su u skladu s najnovijim tehnologijama proizvodnje, izuzetno visokih performansi,u stanju su zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe tržišta.

Preuzmi pdf letak