Ideal

ideal_glavna1

Jednostavno i lako s Ideal bojama za tkanine možete obojiti i oživjeti svoju odjeću. Ideal boje jednostavne su i praktične za upotrebu. Unaprijed pripremljena formula omogućava savršenu i ravnomjernu obojenost tkanine bez imalo muke! Boje su idealne za tkanine od lana, pamuka, svile i viskoze. Raspon boja Ideal je preko 30 različitih boja tako da možete biti uvijek u korak s modom.

IDEAL ALL IN ONE
Boje za bojanje tkanina sadrže sve što je potrebno za efikasno bojenje već na 30°C. Sadrži sve u jednoj vrećici: boju u prahu, sol i fiksator.

IDEAL BACK TO BLACK
Oživljava i obnavlja crnu boju na tkaninama jednostavno i lako, s integriranom soli: prašak se stavlja izravno u bubanj za pranje rublja (40°C). Pogodno za oživljavanje pamuka, lana, viskoze, juta i miješane tkanine koja sadrži najmanje 50% tih vlakana.

IDEAL BACK TO WHITE
Jedna vrećica Back to White vraća bjelinu vašem rublju! S uključenim deterđentom uklanja mrlje i neugodne mirise. Jednostavno i lagano korištenje.

www.imbiex.ch

GENERALNE INFORMACIJE

Jednostavno i lako s Ideal bojama za tkanine možete obojiti i oživjeti svoju odjeću. Ideal boje jednostavne su i praktične za upotrebu.Unaprijed pripremljena formula omogućava savršenu i ravnomjernu obojenost tkanine bez imalo muke! Boje su idealne za tkanine od lana, pamuka, svile, viskoze. Raspon boja Ideal je preko 30 različitih boja tako da možete biti uvijek u korak s modom.