IROHA Nature

Iroha-new

Iroha Nature je najpoznatiji svjetski brend  proizvođača Sensalia, koji se prodaje u 20 zemalja nudeći inovativne proizvode za osobnu njegu današnje žene, intenzivnu kozmetiku u praktičnim formatima s instant rezultatima.

Linija  proizvoda Iroha Nature  u ponudi ima: maske za lice u maramicama, trake za oči, usta i nos i liniju za muškarce.

tissue technology 1

Maska za lice u maramicama

temeljena na hijaluronskoj kiselini koja pruža 10 puta veću hidrataciju od osnovnih tretmana za njegu kože:

- Intenzivna maska ​​za lice u maramici: kombinacija maramice natopljene s 23 ml visoko koncentriranog seruma i prirodnih sastojaka osigurava vrlo učinkovitu njegu, jednostavnu za uporabu sa instant učinkom u samo 15 minuta. Sa sastojcima u 5 različitih maski za lice u maramici  Aloe Vera, Vitamin C, Q10 i ugljen.

- Intenzivna maska ​​za lice i vrat: ako želite postići pojačano upijanje za 30 ml upijajuća  maska za lice i vrat s inovativnim 100% pamučnim maramicama za umirujući osjećaj i brz upijanje aktivnih tvari. Ovdje ćete naći 3 izvrsna sastojaka koji se također temelje u hijaluronskoj kiselini kao što su Argan, Kolagen i Biser.

Creamy technology 2

Kreme za lice:

Kreme za lice Iroha Nature, na temelju aromaterapije pomoći će vam da se opustite i dovršite svoju rutinu ljepote. Sve kreme dolaze s kapicom za zatvaranje: savršeno očuvanje proizvoda na duži period na higijenski i siguran način. Baš kao i maske za lice, imamo sa slijedećim sastojcima i formatima:

- Peel-Off (ugljen, zeleni čaj i limun)

- kremasti (med, kokos i čokolada)

- Scrub (gel za čišćenje marelica).

Hydrogel technology 3

Hidrogel

Dodatna njega za najizloženija područja s intenzivnim hidrogelnim trakama. Zahvaljujući transdermalno-hidrogel tehnologiji pruža intenzivnu, brzu i stalnu dozu aktivnih sastojaka u kožu. Unutarnji hidrogelni sloj s mikrokapsuliranim aktivnim sastojkom daje konstantnu i postupnu dozu tijekom vremena.

- Vitamin C – Protiv umora

- Kolagen – Anti-age

Dodatni tretman za ruke i noge – Tehnologija s dvostrukom slojem

Doble layer technology 4

Rukavice i čarape u maramici s dvoslojnom tehnologijom  – učinak saune. Uživajte u najučinkovitijem i praktičnom tretmanu za intenzivnu njegu ruku i nogu u samo 15 minuta i s više od 16 prirodnih ekstrakata. Pronađite najbolje što odgovara vašim potrebama:

- Ruke: biser – anti age, breskva – regenerirajuće, argan – hranjivo

- Noge: menta – relaksirajuće, breskva – regenerirajuće, lavanda – piling, argan – hranjivo

Drveni ugljen

dug.drveni uglj.

Ugljen, revolucija u tretmanu ljepote!

Osjetite pročišćavajuću i detoksikacijsku snagu ugljena u samo 15 minuta.

zivjeti-sa-strascu

DETOX kolekcija

-  Trake za nos uklanjaju mitesere

-  Peel-off maske za lice odstranjuju nečistoću

-  Maske za lice u maramici čiste i hidratiziraju vašu kožu

 

Miteseri? Nečistoće?

Riješite ih se uz pomoć Iroha Nature DETOX linije maski za lice.

Ove popularne crne maske postale su esencijalni proizvod za tretman lica među poznatima.

Uvjerite se u njihovu djelotvornost, obećavamo da nećete požaliti.

 

Čišćenje nosa -trake s mikrokapsuliranim sastojcima pomoći će vam uklaniti mitesere i nečistoću na koži, ostavljajući kožu čišćom i mekšom. Uživajte u svojstvima detoksikacije i čišćenja ugljenom. Pridružite se revoluciji drvenog ugljena!

Detox-full-range-edit

http://www.irohanature.hr 

 

Pratite nas na facebook i instagram stranicama!

GENERALNE INFORMACIJE

Iroha Nature je najpoznatiji svjetski brend  proizvođača Sensalia, koji se prodaje u 20 zemalja nudeći inovativne proizvode za osobnu njegu današnje žene, intenzivnu kozmetiku u praktičnim formatima s instant rezultatima.