Lactovit

Lactovit je inovativan i dinamičan španjolski brand za osobnu njegu i brigu o koži kreiran prema potrebama potrošača, prvi put predstavljen 1999. godine.
Lactovit hrani i njeguje vašu kožu.
Formula sadrži sve prednosti mliječnih sastojaka kao što su proteini i vitamini koji pružaju vitalnost, obnavljanje i elastičnost kože. Održava kožu zdravom i lijepom. Zdrava koža znači ravnotežu svih prirodnih sastojaka.
Lactovit linija proizvoda – gelovi za tuširanje i mlijeka za tijelo, temelje se na mliječnim sastojcima koji koži pružaju odgovarajuću njegu.
Lactovit predstavlja zadnju revolucionarnu inovaciju, potpuno novu patentiranu tehnologiju koja maksimizira svojstva jedinstvenog i karakterističnog sastojka Lactovita, mlijeko.
Mliječne kapsule laktoze djeluju upravo tamo gdje je našoj koži to potrebno. Hrane najdublje slojeve kože, potiču rast stanica,pojačavaju preživljavanje stanica i jačaju zaštitnu funkciju.
Zbog svoje veličine i strukture prodiru u najdublje slojeve kože i hrane ju duboko iznutra.


Lactovit nudi rješenja za cijelu obitelj.

Gelovi za tuširanje i mlijeka za tijelo dostupni su za različite tipove kože .
Izbor je na vama:
Lactovit ORIGINAL: proizvodi obogaćeni vitaminima i proteinima mlijeka intenzivno hrani i vlaži kožu dubinski.
Lactovit ACTIVIT proizvode s dodatkom probiotika koji štite i obnavljaju kožu.
Lactovit LACTO UREA: proizvode obogaćene Lactoureom – kombinacija mliječne kiseline i čiste uree za vrlo suhu i osjetljivu kožu, koji dermatolozi preporučuju za liječenje suhe kože.
Njega kože sa Lactovit prizvodima donosi kremastu i nježnu njegu .

Proizvodi nisu testirani na životinjama, imaju vrlo ugodan miris i neutralni pH. Lactovit pruža dobar omjer svih važnih komponenti kože.
Doista, samo zdrava koža je lijepa.
Uz redovitu uporabu inovativnih Lactovit proizvoda vaša koža će biti glatka, elastičnija i vidljivo zdravija.

 

www.grupoacmarca.com

 

GENERALNE INFORMACIJE

Lactovit je inovativan i dinamičan španjolski brend za osobnu njegu i brigu o koži, kreiran prema potrebama potrošača, prvi put predstavljen 1999. godine. Lactovit hrani i njeguje vašu kožu. Formula sadrži sve prednosti mliječnih sastojaka kao što su proteini i vitamini koji pružaju vitalnost, obnavljanje i elastičnost kože. Održava kožu zdravom i lijepom.