Rock Star Baby

 

ROCK STAR BABY je njemačka robna marka tvrtke NOVATEX GmbH, proizvođača visokokvalitetnih dječjih duda varalica,sisača,bočica i igračaka koja desetljećima izrađuje vrhunske i inovativne proizvode za bebe i malu djecu. Kvaliteta materijala koje koriste u proizvodnji im je prioritet, a potrošači i kupci su u fokusu svakodnevnog rada. Njihovi proizvodi ne samo da izgledaju dobro, nego zadovoljavaju sve zahtjeve kvalitete.

Tico Torres, bubnjar legendarne rock grupe Bon Jovi, tvorac je brenda ROCK STAR BABY, namijenjenog modernim bebama i cool klincima. Beskrajna energija koja prati ovaj bend od samog osnutka zaslužna je i za pokretanje ovog koncepta o lifestyle brandu za bebe i malu djecu.
Sve je krenulo s poklonima za novorođenčad u rokerskim nijansama, crnoj, bijeloj i sivoj, što je odmak od tradicionalnih plavih i ružičastih tonova. Kolekcija je stvorena od visokokvalitetnih materijala i bezvremenskog dizajna , kako bi se beba što bolje osjećala noseći proizvode ROCK STAR BABY.

Svatko može otkriti i doživjeti stil života prave rock zvijezde sa Rock Star Baby proizvodima.
Raspon proizvoda uključuje dude varalice, bočice za bebe, šalice, lunchboxe, i još mnogo toga.

ROCK STAR BABY su ponosni što mogu surađivati s proizvođačima i kompanijama koji dijele istu viziju.

Svaka je beba Zvijezda.

Za više informacija posjetite
Rock Star Baby
Proizvodi RockStarBaby-Novatex GmbH

GENERALNE INFORMACIJE

ROCK STAR BABY je njemačka robna marka tvrtke NOVATEX GmbH, proizvođača visokokvalitetnih dječjih duda varalica,sisača,bočica i igračaka koja desetljećima izrađuje vrhunske i inovativne proizvode za bebe. Tico Torres, bubnjar legendarne rock grupe Bon Jovi, tvorac je brenda ROCK STAR BABY, namijenjenog modernim bebama i cool klincima. Beskrajna energija koja prati ovaj bend od samog osnutka zaslužna je i za pokretanje ovog koncepta o lifestyle brandu za bebe i malu djecu.