Sanytol

SANYTOL-slider-1140x390_422

Nova serija proizvoda za čišćenje koja uklanja mikroorganizme i alergene u jednom koraku!
Mikrorganizmi se ne vide golim okom, a nalaze se svuda oko nas; u našoj kući i hrani te uzrokuju bolesti.

Čist i dezinficiran dom pomaže u sprječavanju zaraze i podiže kvalitetu života. Da biste se zaštitili od rizika alergija i osigurali najviši higijenski standard u vašem domu, SANYTOL nudi pravi izbor antialergijskih dezinfekcijskih čistača: višenamjensko sredstvo za čišćenje u spreju, sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kuhinja i kupaonica te dezinficijens za čišćenje podova i svih ostalih površina. Proizvodi osiguravaju antialergiju pogodnu za sve namjene koja poštuje svačije zdravlje, čak i kod najosjetljivijih ljudi.
Uništavaju 99,9% bakterija, virusa i gljivica.
Čiste i uklanjaju nečistoću sa svih površina.
Proizvodi su dermatološki ispitani, ne sadrže boje ni fosfate, ne izbjeljuju i imaju neutralan miris.

Sanytol višenamjensko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju 500ml spray
Tekuće sredstvo za dezinfekciju i sredstvo za višenamjensku uporabu s mirisom eukaliptusa je namijenjeno za opću uporabu. Koristiti se za površine u kuhinji, dezinfekciju sanitarija, tepiha, igračaka, telefona, računala, daljinskih upravljača, kvaka, koševa za smeće, stolica, stolova i unutrašnjosti automobila. Djeluje protiv bakterija, gljivica i virusa. Uklanja kamenac. Ne sadrži bjelilo, biorazgradivo je, ima ugodan miris i dermatološki je testirano.
Čisti i dezifincira, ubija 99,99% bakterija, gljivica i virusa, bez izbjeljivača i nježan za ruke.

Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i svih velikih površina – lakirani parket, pločice, metalne i ostale površina, 1 l
Ne ostavlja mrlje i ne oštećuje. Sanytol nudi novu seriju proizvoda za čišćenje i za dnevno održavanje koja uklanja mikroorganizme i alergene, vrši dezinfekciju bez izbjeljivanja nudeći trostruko djelovanje prema europskim standardima. Ne iritira ruke, ne oštećuje površine i ima ugodan miris.

Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kupaone 500 ml spray sa širokim rasponom djelovanja protiv kamenca  - dezinficira učinkovito, djeluje protiv kamenca te pruža savršenu higijenu. Nakon uporabe, kupaonske površine će biti čiste i sjajne.

Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kuhinje 500ml spray – snažno sredstvo za odmašćivanje i dezinfekciju. Kuhinja je mjesto gdje se nalazi puno masnoća, što pogoduje razvoju bakterija. Sanytol svojom moći dezinficiranja i odmašćivanja učinkovito eliminira masnoće osiguravajući čistu i blistavu kuhinju.

Sanytol višenamjenske maramice za čišćenje i dezinfekciju s mirisom eukaliptusa
Biorazgradive maramice (100% viskoza) koje čiste i dezinficiraju sve površine. Ubijaju 99,99% bakterija, gljivica i virusa, uključujući Listeriu i salmonelu. Dermatološki ispitano.

Sanytol sredstvo za dezinfekciju rublja 500ml koristi se kao dodatak za ručno ili strojno pranje rublja za dezinfekciju bijelog ili obojanog rublja na svim temperaturama, za sve vrste tkanina, čak i osjetljivog rublja.Dermatološki testirano, svjež miris.

Sanytol sredstvo za uklanjanje mrlja i dezinfekciju 450 gr

Bakterije i virusi koji se nalaze na rublju uzrokuju neugodne mirise i mogu prenjeti bolesti ili nadraženost kože.
Sanytol, stručnjak za dezinfekciju bez izbjeljivača, razvio je dezinfekcijsko sredstvo za uklanjanje mrlja u prahu koje uništava 99,9% mikrorganizama i učinkovito uklanja tvrdokorne mrlje već na 20°C. Njegova formula obogaćena enzimima prodire duboko u vlakna tkanine i oslobađa tvari za uklanjanje mrlja kako bi se postigao savršen rezultat na bijelom i šarenom rublju.
Idealno je za :
• Rublje (donje rublje, čarape,gaćice,majice…)
• Rublje za bebe i dječje rublje (bodije,potbratke, gaćice…)
• Posteljinu i kuhinjski tekstil (ručnike,krpe,plahte…)

Sanytol dezinfekcijski gel za ruke 75 i 250ml

Učinkovit protiv virusa gripe (H1N1). Uništava 99,9% bakterija, virusa i gljivica,uključujući virus gripe A (H1N1), salmonele i herpes simplex virusa. Čisti i dezinficira ruke u 30 sekundi.Praktično putno pakiranje i obiteljsko, bez alergena, dermatološki i klinički ispitano. Nježan za ruke s hidratantnom i hypoalergenskom formulom (ne koristiti u djece mlađe od 6 godina) s prirodnim mirisom zelenog čaja.

Sanytol dezinfekcijski sprej za obuću 150ml

Čisti i dezinficira sve cipele u obitelji. Uništava 99,9% bakterija, virusa i gljivica (uzroka neugodnih mirisa). Sadrži aktivnu tvar koja upija neugodne mirise. Ne ostavlja tragove, ne mijenja boju, ne ostavlja masne tragove. Ne sadrži izbjeljivač. Blag i svjež miris dezinficijensa.

 

SANYTOL-web-skup-proizvoda2

www.grupoacmarca.com

 

GENERALNE INFORMACIJE

Sanytol nudi novu seriju proizvoda za čišćenje, za dnevno održavanje koja uklanja mikroorganizme i alergene, vrši dezinfekciju bez izbjeljivanja, nudeći trostruko djelovanje prema europskim standardima.
Ne iritira ruke, ne oštećuje površine i ima ugodan miris.

image sanytol obitelj

 

 

 

 

preuzmi-pdf2