Dani beba,djecei trudnica 2018. – powered by Sanytol!

  • duguljasta.

Ove godine na sajmu Dani beba,djece i trudnica koji se održao u Westgate-u od 20.-22.travnja 2018.godine, predstavljen je brend Sanytol.

Sanytol za zdravlje i higijenu vašeg doma i ruku!
Kako bi vam pomogao u održavanju zdravlja i čistog doma, SANYTOL nudi široku paletu proizvoda za čišćenje i dezinfekciju bez izbjeljivača prilagođenoj svakoj površini doma. Njegove ekskluzivne formule pružaju temeljito čišćenje i dezinfekciju.
Nova generacija sredstava za dezinfekciju bez izbjeljivača koja ne samo da uklanja prljavštinu, već uklanja bakterije, viruse i gljivice iz doma. Štiti kožu vaših ruku, ne uništava boju vašeg rublja i prikladna je za sve površine, uključujući i one najosjetljivije.

VAŽNOST DEZINFEKCIJE

Dezinfekcija sprječava širenje bakterija i bolesti u vašem domu. Zbog toga higijena doma ili ruku ima ključnu ulogu u smanjenju zaraznih bolesti. To je osobito važno u razdobljima epidemije (gripa, gastroenteritisa …) kako bi se spriječio njihov prijenos. Postoje i područja rizika koja se preporučuju redovito dezinficirati, kao što su: WC školjka, sudoperi, sifoni, ručke od vrata, posude ili površine u dodiru s hranom, odjeća.
Svi proizvodi SANYTOL testirani su u neovisnom laboratoriju prema vrlo strogim europskim standardima, jamčeći sigurnost i učinkovitost.

Na sajmu je Sanytol imao pokroviteljstvo nad nagradnim igrama Powerd by Sanytol;organizirani su kratki kvizovi znanja za posjetitelje i podijeljene nagrade.

www.sanytol.com

O autoru Pampero

filip1991trade
Ovaj unos je objavljen u Vijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.