Nova peg Perego dječja kolica TEAM

Team kolica namijenjena su za obitelji čije se potrebe mijenjaju s vremenom.
Sada je stigao novi inovativni model dječjih kolica Team za koji se slobodno može reći da je „All-In-One“ po svojim mogućnostima i karakteristikama.
Zašto „All-In-One“ ?

Budući roditelji kada pristiže prvo dijete, planiraju roditeljstvo i razmišljaju o drugom djetetu.
Tada uz sve ostale potrepštine razmišljaju i o dječjim kolicima. Koja kolica kupiti, kojih karakteristika, što kada dođe drugo dijete… Peg Perego ima rješenje u novim dječjim kolicima Team. Na prvi pogled su standardna dječja kolica, međutim nisu, posebna su, jer imaju mogućnost nadogradnje s kojima postaju dječja kolica za dvoje djece. Na taj način s jednim kolicima dobiva se rješenje za prijevoz prvog djeteta, drugog, trećeg…
Team kolica modernog su izgleda s elegantnim okvirom i velikim „Soft Ride“ gumenim kotačima od poliuretana koji se skidaju. Stražnji kotači su promjera 28 cm, dok su prednji 20 cm. Kočnica kolica je nožna na stražnjim kotačima s crveno/zelenim indikatorom. Rotacija oko osi prednjih kotača otključava se i zaključava prekidačima na konstrukciji kolica. Ručka kolica spojena je i obložena kožom, te se podešava po visini od 104,5 – 112,5 cm, što je od izuzetne važnosti pogotovo za visoke roditelje. Konstrukcija Team lagano se sklapa i rasklapa jednom rukom i to preklapanjem kao knjigu. Sjedalo je reverzibilno (dopušta djetetu da je okrenuto prema Vama ili da se suoči s svijetom ispred sebe) s izuzetno velikim kupolom/krovićem (UPF 50+) kako bi se dijete zaštitilo od vanjskih elemenata. Na kupoli je prozorčić, a iz kupole dodatno se izvlači tenda u boji kolica koja dodatno štiti od sunca i sl. Navlaku za noge (zimsku navlaku) u boji kolica moguće je otvoriti u gornjem dijelu ili zatvoriti pomoću gumba.Dijete je u sjedalu vezano sigurnosnim remenčićima u 5 točaka, a naslon se u nekoliko točaka spušta iz sjedećeg u ležeći položaj. Na konstrukciji je velika shopping košara za stvari koja je nosivosti do 5 kg. Team dječja kolica dolaze u 5 boja Terracotta, Atmosphere, Horizon, Cream i Onyx.
Team dječja kolica mogu biti u opciji 3u1. Tako dolaze s lijepom košarom/nosiljkom (po izboru model Elite ili Pop Up) koja je prilagođena za noćno spavanje ili udobno drijemanje vašeg novorođenčeta. Košara ima podesiv naslon za glavu ( što pomaže u sprečavanju refluksa kiseline u dojenčadi) i kompaktno se namješta. Poznati G-Matic sustav za pričvršćivanje omogućuje Vam da postavite košaru, sjedalo i Primo Viaggio SL autosjedalicu izravno na konstrukciju bez potrebe za dodatnim adapterima.
Nadogradite Team kolica
Pretvoriti Team dječja kolica u kolica za dvoje djece je jednostavna i to pomoću Team adaptera (prodaje se zasebno). Adapter omogućuje dječja kolica za dvoje djece pomoću postojećih komponenti (košara + sjedalo + dječja sjedalica za automobil), pa nije potrebno kupovati nove. Drugo mjesto na Team kolicima je samo drugo mjesto koje je identično kao i ono postojeće. Oba sjedala su opremljena udobnim naslonom za noge, što znači kako se sjedalo i naslon sjedala namještaju stvara se udoban kutak i odmor za dijete. Svako sjedalo može maksimalno držati do 22,6 kg i omogućuje djetetu gledanje prema roditelju ili naprijed prema okolini. Na adapter može se kombinirati sjedalo s košarom ili s autosjedalicom ili kombinacija košara i autosjedalica.
Zahvaljujući inovativnim idejama koje su ukomponirane s dizajnom i jednostavnošću korištenja Peg Perego je ponovno na tržište plasirao dječja kolica s kojima postavlja nove standarde na području dječje opreme.
www.pegperego.it

https://www.facebook.com/pegperegofficialpage/videos/10155068122451404/

O autoru Pampero

filip1991trade
Ovaj unos je objavljen u Noviteti. Bookmarkirajte stalnu vezu.