Distribucija

Kvalitetna distribucija i logistička podrška sastavni su dio uspješnog poslovanja. Ponosni smo što ovaj dio našeg rada prepoznaju naši partneri i kupci.

Jedna od najbitnijih stavki rada svakog distributera je kvaliteta distributivnog kanala. Posebno smo ponosni na kvalitetu naše distribucije po svim segmentima. Dobra informatička podrška i organizirana logistika omogućava nam garantiranu isporuku u roku od 24 do 48 sata bilo gdje u Hrvatskoj. Tome znatno pridonosi glavni distributivni centar u Zagrebu. Logistički procesi rezultat su iskustva i korištenja suvremenih tehnologija, te stručnih zaposlenika koji su uvijek na raspolaganju za rješavanje svih zadataka.

Sama širina distributivnog kanala omogućava pristup kupcima do naših proizvoda u svim krajevima Hrvatske na provjerenim prodajnim mjestima. Posebno naglašavamo odličnu komunikaciju s trgovcima kod upita i isporuke za netipične proizvode, odnosno proizvode koji se naručuju i isporučuju na upit.

GENERALNE INFORMACIJE

Pampero d.o.o.osnovan je 2013.godine.Kupcima je poznat preko brojnih robnih marki koje plasira na tržište, a među trgovcima po izuzetno korektnom poslovnom odnosu i profesionalnosti.Pampero d.o.o.uspješno distribuira poznate svjetske brendove i visokokvalitetne proizvode široke potrošnj