Naša snaga

Naša snaga su naši zaposlenici, prepoznavanje potreba tržišta, kvalitetni i pristupačni proizvodi, te odličan odnos sa svim sudionicima u prodajnom procesu. Pouzdanost potvrđujemo dodatnim uslugama koje pružamo uz proizvode.

Predano i sa strašću poslujemo od prvog dana. Ipak, mnogo više elemenata određuje naše poslovanje – odgovornost kojom kao tvrtka i pojedinci pristupamo zadacima i kupcima, stalni razvoj dodatnih usluga vezanih uz proizvode, prepoznavanje tržišnih situacija i brz odgovor na njih – samo su dio slagalice koja opisuje naše poslovanje.

Sve promjene koje nam se događaju, rezultat su prilagođavanja u danim okolnostima s ciljem da budemo bolji, stručniji i kvalitetniji. Upravo ta stalna dinamika donijela nam je sustav koji održivo raste i unapređuje se.

GENERALNE INFORMACIJE

Pampero d.o.o.osnovan je 2013.godine.Kupcima je poznat preko brojnih robnih marki koje plasira na tržište, a među trgovcima po izuzetno korektnom poslovnom odnosu i profesionalnosti.Pampero d.o.o.uspješno distribuira poznate svjetske brendove i visokokvalitetne proizvode široke potrošnj