Povijest

Pampero d.o.o .uspješno distribuira poznate svjetske brendove i visokokvalitetne svjetski poznate proizvode široke potrošnje.

Prodajni program Pampera sadrži proizvode koji svojom kvalitetom, dizajnom i cijenom slijede potrebe kupaca.

Pampero d.o.o. osnovan je 24.05.2013.godine. Asortiman se nadopunjuje i prilagođava potrebama tržišta s ponudom zanimljivih robnih marki koje se brzo i rado prihvaćaju od strane krajnjih kupaca.

Jedna od glavnih odrednica koja nas vodi jest ostvarivanje iskrenog i kvalitetnog odnosa s poslovnim partnerima. Kombinacijom elemenata – odabirom kvalitetnih i provjerenih robnih marki, prisnim odnosom i razumijevanjem potreba partnera, te snažnom orijentacijom na krajnjeg kupca,čine nas prepoznatljivim i pouzdanim dobavljačem raznih proizvoda namijenjenih djeci, higijenskih proizvoda, kozmetike i ostale robe široke potrošnje.

GENERALNE INFORMACIJE

Pampero d.o.o.osnovan je 2013.godine.Kupcima je poznat preko brojnih robnih marki koje plasira na tržište, a među trgovcima po izuzetno korektnom poslovnom odnosu i profesionalnosti.Pampero d.o.o.uspješno distribuira poznate svjetske brendove i visokokvalitetne proizvode široke potrošnj