Adriatic BST

Adriatic BST je tvrtka s jakim poslovnim temeljima koja je više od 20 godina prisutna u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Njihova poslovna i trgovinska stručnost stvorena je u jadranskoj regiji (bivša Jugoslavija), a prisutni su u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Albaniji te Crnoj Gori.

 

Godinama u regiji grade jake poslovne mreže s farmaceutskim veleprodajnim tvrtkama, ljekarnama, zdravstvenim radnicima, državnim zdravstvenim agencijama, regulatornim tijelima i medijima. Jedna je od njihovih specijalnosti je pružanje cjelovite marketinške potpore, uključujući medije s naglaskom na televiziju, te pomaganje njihovim poslovnim partnerima u izgradnji marke i poticanju rasta.

Misija im je pružiti najbolju uslugu u području distribucije i marketinga visokokvalitetnih proizvoda za zdravstvenu zaštitu i ljepotu. Kao uspješna tvrtka, usredotočeni su na postizanje vrhunskih rezultata i rasta kako bi nastavili globalni uspjeh i učinili tvrtku još jačom. Takav je pristup najbolji način da se ostvari uspjeh i njihovih poslovnih partnera i potrošača.

 

GENERALNE INFORMACIJE

je tvrtka s jakim poslovnim temeljima koja je više od 20 godina prisutna u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Naša poslovna i trgovinska stručnost stvorena je u jadranskoj regiji (bivša Jugoslavija), a prisutni smo u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Albaniji te Crnoj Gori.