Amazonas

amazonas_glavna1

S djelovanjem u više od 40 zemalja diljem svijeta, AMAZONAS® je najveća veletrgovina nosiljki i popratnog asortimana u Njemačkoj, te jedan od vodećih proizvođača nosiljki za bebe i djecu u svijetu. Većina AMAZONAS proizvoda izrađena je u Brazilu, gdje je velik dio znanja i običaja o starosjediocima južne i sjeverne Amerike primjenjen na svakodnevni život suvremenog društva.

Uz njihov asortiman tradicionalnih nosiljki za bebe,linija proizvoda AMAZONAS Baby World namijenjena bebama i djeci, također je postigla veliki uspijeh sa svojim asortimanom različitih nosiljki, dječjih sjedalica i nosača za nosiljke.

Svi Amazonas proizvodi su eko-testirani, što garantira da ne sadrže AZO bojila, teške metale,nisu alergeni,ne sadrže formaldehid, omekšivače,imaju nisku gorivost, te sve Amazonas nosiljke zadovoljavaju medicinske zahtjeve ispravnog nošenja.

Za zdrav razvoj vašeg djeteta!
www.amazanos.eu

GENERALNE INFORMACIJE

AMAZONAS® je najveća veletrgovina nosiljki i popratnog asortimana u Njemačkoj, te jedan od vodećih proizvođača nosiljki za bebe i djecu u svijetu s djelovanjem u više od 40 zemalja diljem svijeta.