AROMA Cosmetics

AROMA Cosmetics je jedan od najvećih europskih proizvođača higijenskih i kozmetičkih proizvoda s prodajom na preko 50 tržišta u svijetu.

AROMA Cosmetics je jedna je od najstarijih bugarskih kompanija s golemom tradicijom u proizvodnji kozmetičkih proizvoda. Kombinacija 90-godišnjeg iskustva i moderne tehnologije te vrhunske opreme, rezultira s prodajom u 56 zemalja na 5 kontinenata. 70% ukupne proizvodnje plasira se na zahtjevna zapadnoeuropska tržišta Velike Britanije, Francuske, Nizozemske, Švedske, Danske, Norveške, Finske…

AROMA Cosmetics proizvodi različite higijenske proizvode i kozmetičke proizvode koje sadrže prirodne sastojke. Više je proizvodnih linija od kojih možemo izdvojiti:

  • zubne paste
  • vlažne maramice
  • boje za kosu
  • razne proizvode preparativne kozmetike (kreme, emulzije, tonici)
  • proizvode za osobnu higijenu (sapuni, gelovi za tuširanje, šamponi, dezodorani)

Proizvodnja se odvija u modernim postrojenjima koje se kontinurano oprema najnovijom opremom. Ulaganje u nove tehnologije i opremu od 1996. godine do danas je ukupnog iznosa od čak 15 milijuna eura.

Sve proizvode kreiraju kvalificirani stručnjaci u AROMA Cosmetics nakon preciznih i dugogodišnjih znanstvenih istraživanja. Svi proizvodni procesi u skladu su sa strogim internacionalnim tehnološkim standardima, poštujući pri tome stroge ISO norme 9001, 14000 i 18000. Tri najmodernija laboratorija rade na razvoju i testiranju proizvoda po najstrožim kriterijima.

Kao napredna kompanija, AROMA veliku pažnju pridodaje društveno odgovrnom poslovanju, ekološki prihvatljivim rješenjima kao i samom održivom razvoju.

www.aroma.bg/en/

GENERALNE INFORMACIJE

AROMA Cosmetics je jedan od najvećih europskih proizvođača higijenskih i kozmetičkih proizvoda. Snagu ove kompanije najbolje oslikavaju impresivne brojke poput kapaciteta godišnje proizvodnje pasta od preko 80 miliona komada, kao i drugih proizvoda u više miljunskim jedinicama. Snagu i kvalitetu prepoznali su najveći trgovački lanci i danas su proizvodi kompanije AROMA nezaobilazni na policama trgovina, drogerija i farmacija diljem cijelog svijeta.