Lelo

Švedska kompanija LELO osnovana 2003 godine u Stockholmu, vodeći je svjetski proizvođač intimnih masažera za muškarce i žene.

LELO proizvodi mogu se kupiti u više od 50 zemalja diljem svijeta, a sama kompanija ima više od 600 zaposlenih.

LELO – sinonim za izvrsne proizvode u segmentu intimnih dodataka, brend stvoren kao lifestyle koncept s dizajniranim predmetima koji pridonose kreiranju romantične atmosfere koju svi priželjkuju.

Odlikuje ih elegancija te brižno izabrani kvalitetni materijali.

Asortiman obuhvaća luksuzne intimne proizvode, od nevjerovatnih visokokvalitetnih masažera za žene,muškarce i parove, intimnih dodataka, do svijeća i lubrikanta.

Najnovije otkriće na području kondoma je revolucionarni koncept – LELO HEX  kondom koji se ponosi trenutno najkvalitetnijom i najnaprednijom izradom do sada ikada viđenu u svijetu.

Svake godine se lansiraju na tržištu neki noviteti, postigli su diljem svijeta brojna priznanja i nagrade, upravo ih to čini od ostalih brendova naprednijim i drugačijim.

lelo_partneri

www.lelo.com

GENERALNE INFORMACIJE

LELO je vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda. Od svog nastanka 2003 godine ova švedska tvrtka transformira način na koji ljudi vide, koriste i doživljavaju osobne masažere.