Novatex GmbH

Novatex GmbH je poznati njemački proizvođač proizvoda za bebe poput viokokvalitetnih duda varalica, sisača, najrazličitijih vrsta bočica bez Bisphenola-A i dječjeg pribora te igračaka za najraniji uzrast koji je u Hrvatskoj prisutan s brandom Baby Nova.

Sjedište tvrtke je u Pattensenu blizu Hannovera u Njemačkoj. Radi kao samostalno obiteljsko poduzeće već 25 godina, a sve za potrebe roditelja i djece. Dude varalice, bočice, dude za bočice i kreativne igračke su samo mali izbor asortimana inovativnih proizvoda.

Svaki proizvod je izrađen od najkvalitetnijeg mateijala koje je donjelo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji. Proizvodi zadovoljavaju sve standarde Europske Unije, izrađeni su i dizajnirani s posebnom pažnjom. Znaju da roditelji žele uživati u opuštenom životu sa svojom djecom i učiniti ono što je najbolje za njihovu budućnost pa su stalno u potrazi za novim idejama za poboljšanje proizvoda. Razvijaju proizvod u interakciji s roditeljima i djecom. Slušaju, igraju se, stvaraju – tako da roditelji imaju vremena za opušteni život.

NOVATEX GmbH isporučuje proizvode u oko 70 zemalja diljem svijeta.

GENERALNE INFORMACIJE

Novatex GmbH je poznati njemački proizvođač proizvoda za bebe prisutan je u Hrvatskoj s brandom Baby Nova.

Certifikat ISO 9001:2008

certifikat-novatex1