Peg Perego

Peg Perego su vrhunska dječja kolica i dječja oprema koja se proizvode u Italiji.

 

Tvornica PEG PEREGO ima  više od 50 godina tradiciju izrade dječjih kolica i autića na baterije.To je jednako vidljiva kvaliteta u proizvodima koje  stvaraju danas, a koji donose radost, udobnost, sigurnost za obitelji diljem svijeta.Ponosni su na tradiciju, ali stalno razvijaju nove inovativne proizvode kojima  određuju trendove i smjernice nudeći proizvode za vaš stil života.

Peg Perego je poznat po dizajnu proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe potrošača. Svaki korak u procesu od dizajniranja, proizvodnje i dostave obavlja Peg Perego  – osiguravajući tako kupcima  vrhunske kvalitetne proizvode. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. U svim procesima proizvodnje koristi se napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.

Njihova 4 pogona (tvornice) koriste naprednu tehnologiju koja je u skladu s međunarodnim zakonima o sigurnosti. Čitava linija Peg Perego proizvoda je izrađena tako da bude sigurna, praktična i udobna i za mamu i za dijete. Svakom djetetu je zabavno stiskati gas, kočnicu, upaliti svjetla, potrubiti trubom – baš kao i njihovi roditelji u automobilima. Ali tu ima i više – na volanu teretnog vozila i sjedalu motora ili skutera djeca koriste svoju maštu i mogu biti pustolovi. Tko ih može spriječiti?!

U ponudi je asortiman raznolikih boja, dezena i stilova (elegantni, sportski) koji prate modne trendove. Za Peg Perego proizvode osiguran je servis i rezervni dijelovi za kolica i autiće kupljene na ovlaštenim Peg Perego maloprodajnim mjestima.

Za sve upite o Peg Perego proizvodima kontaktirajte na e-mail adresu: pegperego@pampero.hr

www.global.pegperego.com/hr-en

 

GENERALNE INFORMACIJE

Peg Perego je proizvođač vrhunskih dječjih kolica i opreme koja se proizvodi u Italiji. Tvornica Peg Perego ima više od 50 godina tradiciju izrade dječjih kolica i autića na baterije. Kvaliteta je jednako vidljiva u proizvodima koje stvaraju danas, a koji donose radost, udobnost, sigurnost za obitelji diljem svijeta. Ponosni su na tradiciju, ali stalno razvijaju nove inovativne proizvode kojima određuju trendove i smjernice nudeći proizvode za vaš stil života. Peg Perego je poznat po dizajnu proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe kupaca. Svaki korak u procesu od dizajniranja, proizvodnje i dostave obavlja Peg Perego – osiguravajući tako kupcima vrhunske kvalitetne proizvode.