Peg Perego autosjedalice ponovno dobile odlične ocjene

pp1

S ponosom predstavljamo rezultate ADAC testiranja za 2019 godinu na kojima je PEG PEREGO ponovno dobio odlične ocjene po pitanju sigurnosti autosjedalica.
PRIMO VIAGGIO I SIZE autosjedalica dobila odlične ocjene za kategoriju do 18 mjeseci

https://en.pegperego.com/store/pegen/en/car-seat-test-2019

Više o:

PEG PEREGO – NAJSIGURNIJA AUTOJEDALICA NA TRŽIŠTU 2019.
Peg Perego modularni sistem i-Size trenutno je najsigurniji na tržištu za vašu bebu, prema novom testiranju koje je proveo ADAC.
Peg Perego svoju kolekciju autosjedalica početkom ove godine upotpunio je novim modularnim sistemom koji uključuje: Primo Viaggio i-Size 0+, Viaggio FF 105 i Isofix i-Size bazu za navedene autosjedalice.

Na posljednjem ADAC testiranju nove Peg Perego autosjedalice dobile su izvrsne ocjene, a posebno ističemo Primo Viaggio i-Size autosjedalicu koja je namijenjena od 0 do 18 mjeseci. Prema službenom opisu s ADAC stranice autosjedalica se jednostavno postavlja i iznimno je stabilna. Naglašeno je kako baza ostaje u automobilu bez demontaže nakon prestanka korištenja Primo Viaggio i-Size, a na nju se može postaviti veća autosjedalica, od 18 mjeseci na dalje, odnosno Viaggio FF 105. Vrlo je važno naglasiti kako je dobila odlične ocjene prilikom testiranja na frontalni i bočni sudar s rezultatima koji upućuju na vrlo nizak rizik od ozljeda. Ergonomskog je oblika za novorođenče s nekoliko ergonomskih jastučića koji se uklanjaju iz autosjedalice prema potrebama i rastu djeteta.

Peg Perego već tradicionalno proizvodi najsigurnije autosjedalice grupe 0+, jer je Viaggio SL kao prethodnica i-Size modela također bila ocijenjena kao najbolja u svojoj kategoriji, ali u kombinaciji s Peg Perego Isofix bazom.

Osim autosjedalice za novorođenče i nova autosjedalica Viaggio FF 105 dobila je vrlo dobre ocjene. Autosjedalica Viaggio FF 105 dio je tog modularnog sustava, i postavlja se na istu Isofix i-Size bazu, tako da je njeno postavljanje jednostavno i sigurno. Autosjedalica Viaggio FF 105 namijenjena je od 9-20 kg, dijete se veže čvrstim pojasevima, a kako je naglašeno na ADAC stranicama, nizak je rizik od ozljeda prilikom frontalnog sudara.

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, a Peg Perego je to ponovno potvrdio novom linijom i novim najsigurnijim modularnim sistemom na tržištu.

O autoru Pampero

filip1991trade
Ovaj unos je objavljen u Vijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.