Praktičnost i sigurnost od rođenja – FUTURA MODULAR

logo peg futuraCapture

Peg Perego povoljniji nego prije! FUTURA MODULAR

Praktičnost i sigurnost od rođenja i kada ste vani, u autu i kod kuće !

Uzbuđeni smo što Vas možemo obavijestiti o pokretanju Peg Perego najnovijeg zanimljivog projekta zvanog FUTURA MODULAR !
S ciljem zadovoljavanja potreba mladih generacija kao i dobre cijene za kupce, FUTURA MODULAR je konkurentan i funkcionalan modularni sustav suvremenog dizajna!
Za razliku od svih ostalih Peg Perego sustava, FUTURA MODULAR dolazi u jednoj kutiji koja sadrži konstrukciju, sportsko sjedalo, košaru i nosiljku s ciljem ponude funkcionalnog “all in one” rješenja po povoljnijoj cijeni.
FUTURA MODULAR  pronađite u dvije moderne boje, CINDER (siva) i INDIGO(tamnoplava).

Opis svake komponente FUTURA MODULAR ;

KONSTRUKCIJA
je pojednostavljeni BOOK51 koji i dalje zadržava sve pobjedničke značajke i nudi značajne performanse! Eva kotači(su jedni od najlakših kotača na tržištu ) easy drive, ergonomska ručka, Gancomatic sustav, matirani crni okvir, prostrana košara za stvari.
KOŠARA
Lijep izgled košare, schock–proof polipropilenska školjka, opremljena Gancomatic sustavom, s uključenim udobnim madracem, kupolom koja pruža zaštitu sunca i UV zračenja (UPF 50 +), integriranom ručkom za nošenje, presvlakom s magnetima, unutarnjom cirkulacijom zraka. Odobreno je za upotrebu u automobilu. Auto kit je dostupan odvojeno.
REVERZIBILNO SJEDALO
Udobno reverzibilno pop up sjedalo, odobreno za djecu od rođenja do 22 kg težine. Može biti okrenuto u oba smjera vožnje. Udobni naslon, proširiva kupola sa zaštitom od sunca (UPF 50), prednja prečka s usklađenim tkaninama, odgovarajuća navlaka za noge.
PRIMO VIAGGIO SL
Autosjedalica – nosiljka za dojenčad uključena u kutiji, namijenjena djeci od 0 do 13 godina, može se namjestiti na konstrukciju, vrlo je lagana i lako se transportira, sa podesivom zaštitiom od bočnih udara.
DODATNA OPREMA
Jedini dodijeljeni dodatak je SMART BAG, torba dostupna u obje boje Indigo i Cinder . Ostali dodaci su univerzalni.
www.pegperego.hr

O autoru Pampero

filip1991trade
Ovaj unos je objavljen u Noviteti. Bookmarkirajte stalnu vezu.